Πρωτοκλασσική υπηρεσία: το ξενοδοχείο της Σκωτίας προσφέρει υπηρεσίες στο πνεύμα των "50 αποχρώσεων του γκρι".

Πρωτοκλασσική υπηρεσία: το ξενοδοχείο της Σκωτίας προσφέρει υπηρεσίες στο πνεύμα των "50 αποχρώσεων του γκρι".

Το boutique ξενοδοχείο Nira Caledonia αποφάσισε να εκπλήξει τους πελάτες του και να προσθέσει πάθος στη ζωή τους: προσφέρουν υπηρεσίες εμπνευσμένες από το πετυχημένο βιβλίο και την ομώνυμη ταινία "50 αποχρώσεις του γκρι".

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Η χώρα προσελκύει τους ταξιδιώτες για πολλούς λόγους: εδώ υπάρχουν πανέμορφα τοπία, αρχαία αρχιτεκτονική, ενδιαφέρουσα κουζίνα και εθνικός χαρακτήρας κάτω από τον ήχο του βιολιού. Και, φυσικά, το ουίσκι.

Η διοίκηση του Nira Caledonia αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών για ενήλικες. Περιλαμβάνει μασάζ, αφροδισιακά και μια ολόκληρη συλλογή για ερωτικά παιχνίδια εμπνευσμένα από το βιβλίο της E.L. James "50 αποχρώσεις του γκρι". Εκτός από όλα αυτά, στο πακέτο περιλαμβάνονται μασάζ κεριά, χοντρές, λάδι μπάνιου, μουσαμάδες χειροπέδες, ύφασμα για δεσίματα, μάσκες, μαστίγια με φτερά και, φυσικά, το γνωστό γραβάτα του Κρίστιαν Γκρέι.

Η τιμή αυτών των υπηρεσιών ξεκινά από 2.400 ευρώ. Το πακέτο BDSM περιλαμβάνει δύο νύχτες σε πολυτελή σουίτα, ρομαντικά αξεσουάρ (ροζ πέταλα, ικρια, σαμπάνια, φράουλες σε σοκολάτα), καθώς και ένα κουπόνι αξίας 550 ευρώ, με το οποίο μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τον ξεχωριστό εστιατόριο Blackwood’s Bar & Grill, όπου οι τουρίστες θα σερβιριστούν με διάφορα φαγητά με αφροδισιακά. Ως εναλλακτική επιλογή, το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κοσμηματοπωλείο Laing Edinburgh Jewellery.

Επιλέξτε την γλώσσα σας

Επιλέξτε το νόμισμά σας

Όπου οι ισχύουσες τιμές θα μετατραπούν και θα εμφανίζονται στο νόμισμα που επιλέγετε. Το νόμισμα στο οποίο πληρώνετε ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την κράτησή σας και μπορεί επίσης να ισχύει χρέωση υπηρεσιών.